Anoniem bellen

Anoniem bellen met een mobiele telefoon of een vaste telefoon kan op drie manieren. Er zijn twee manieren om dat te doen via een mobiele telefoon. En daarnaast is er ook nog één manier om het te doen via een vaste telefoon.

Anoniem bellen met je mobiele telefoon

De makkelijkste manier om met je mobiele telefoon anoniem te bellen is door je telefoonnummer in je instellingen van je mobiele telefoon uit te schakelen. Op die manier word er geen telefoonnummer mee gestuurd naar de mobiele telefoon of vaste telefoon die jij belt.

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om anoniem te bellen door een prepaid mobiele telefoon te kopen en daar een prepaid simkaart in te doen. Doordat een zogenaamde prepaid mobiele telefoon niet geregistreerd staat kan niemand weten wie er belt, zolang jij je telefoonnummer niet geeft aan de persoon die je belt.

Anoniem bellen met je vaste telefoon

Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om met je vaste telefoon anoniem te bellen. Anoniem bellen met je vaste telefoon kan namelijk door een privé telefoonnummer te gaan gebruiken. Op die manier bel je geheel anoniem en sta je bijvoorbeeld ook niet met je telefoonnummer in het telefoonboek.