Onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen is de afgelopen tijd steeds gebruikelijker geworden. Waar je voorheen nog een fors maandelijks bedrag voor onbeperkt bellen moest betalen. Wordt onbeperkt bellen nu steeds goedkoper. Zo kun je tegenwoordig prima onbeperkt bellen met je mobiele telefoon en ook met je vaste telefoon.

Onbeperkt bellen met je mobiele telefoon

De Nederlandse consument verbruikt steeds meer data op hun mobiele telefoon. Daardoor zou het logisch zijn dat bellen met een mobiele telefoon duurder zou moeten worden. Het tegenovergesteld is echter waar. Hierdoor kun je ook bij steeds meer providers onbeperkt bellen met je mobiele telefoon voor een leuk bedrag per maand.

Onbeperkt bellen met een mobiele telefoon en een abonnement

Er zijn een aantal providers die onbeperkt bellen aanbieden bij een abonnement. Dit houdt in dat je van een provider een mobiele telefoon ontvangt, met daarbij een abonnement. En daarbij zit dan onder andere ook onbeperkt bellen. Maar daarnaast zitten er vaak ook nog sms’jes en data bij. Per provider verschillend.

KPNMobiele telefoon en abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €34,00 per maand.
Tele2Mobiele telefoon en abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €21,00 per maand.
VodafoneMobiele telefoon en abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €36,00 per maand.

Onbeperkt bellen met een mobiele telefoon en een sim only abonnement

Bij deze vorm, met een sim only abonnement, ontvang je geen mobiele telefoon van je provider. Maar wel onbeperkt bellen bij het sim only abonnement. Met bijna ook altijd onbeperkt sms’en er bij. En vaak zit er ook nog data bij. Of kun je dat er makkelijk bij bestellen. Bij deze optie zal je dus echter wel zelf voor een mobiele telefoon moeten zorgen. Maar dan zijn je maandelijkse kosten vaak wel veel lager.

BenSim only abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €17,00 per maand.
KPNSim only abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €27,50 per maand.
Robin MobileSim only abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €19,95 per maand.
SimpelSim only abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €10,00 per maand.
T-MobileSim only abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €8,00 per maand.
VodafoneSim only abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €30,00 per maand.
YoufoneSim only abonnement, met onder andere onbeperkt bellen. Vanaf €17,00 per maand.

Onbeperkt bellen met je vaste telefoon

Bij een vaste telefoon krijg je normaal gesproken geen onbeperkt bellen van je provider. Dat komt omdat je in Nederland bij alle providers een bepaald bedrag per belminuut moet betalen. En daarnaast zijn er ook nog enkele providers die zelfs een klein bedrag vragen voor het starten van een telefonisch gesprek. Wil je dus onbeperkt bellen met een vaste telefoon, dan zal je jezelf niet druk hoeven te maken over de kosten. Aangezien het dan toch niet uitmaakt wat het kost.