Geheim bellen

Wil je geheim bellen met een mobiele telefoon of met een vaste telefoon. Niet veel mensen weet dit, maar dat is mogelijk. En nog makkelijk te realiseren ook. Er zijn namelijk drie manieren om geheim te bellen met je mobiele telefoon of vaste telefoon zonder dat er iemand weet wie er aan de andere kant van de lijn hangt.

Geheim bellen met je mobiele telefoon

Met een prepaid mobiele telefoon kun je geheim bellen zonder dat iemand weet wie er belt. Daarvoor dien je echter wel een nieuwe prepaid mobiele telefoon te kopen. Samen met een prepaid simkaart die je in je mobiele telefoon stopt. Op die manier kun je geheim bellen.

Er is echter nog een manier om geheim te bellen met je mobiele telefoon. Dat is door je telefoonnummer in je instellingen van je mobiele telefoon uit te schakelen. Op deze wijze word je telefoonnummer van je mobiele telefoon niet meegestuurd naar de persoon die je belt. En op die manier bel je dan ook geheim.

Geheim bellen met je vaste telefoon

Met je vaste telefoon kun je ook geheim bellen. Dit kan door voor een privé telefoonnummer te kiezen. Op die manier kom je niet in het telefoonboek te staan. En daarnaast bel je met een privé telefoonnummer dus geheim.