Goedkoop bellen

Uiteraard kun je met je mobiele telefoon en met je vaste telefoon goedkoop bellen. Veel Nederlanders kiezen vaak voor een bekendere provider. Maar hun zijn lang niet altijd de goedkoopste providers om mee te bellen. Met de, voor sommige onbekendere providers, kun je namelijk vaak goedkoper bellen.

Goedkoop bellen met je mobiele telefoon

Om goedkoop te bellen met je mobiele telefoon is het voornamelijk belangrijk om goed te bedenken hoeveel belminuten je maandelijks verbruikt. Providers geven namelijk vaak korting des te meer belminuten, tegenwoordig vaak in combinatie met sms’jes, je maandelijks afneemt. Maar dat betekent vaak niet dat je dan tegelijkertijd goedkoop belt. Gebruik je namelijk een groot gedeelten ervan niet. Dan betaal je verhoudingsgewijs nog steeds te veel. Gebruik je echter weer te veel, dan zijn er providers die extra kosten berekenen. Waardoor je zeker niet goedkoop belt.

Goedkoop bellen met je vaste telefoon

Bij welke providers je met je vaste telefoon goedkoop kunt bellen is wat makkelijker te vergelijken dan bij welke providers je goedkoop kunt bellen met je mobiele telefoon. Bij providers die bellen met een vaste telefoon aanbieden is namelijk goed te zien wat je moet gaan betalen per belminuut. Op die manier kun je prima zien bij welke providers je goedkoop kunt bellen.

KPNBellen vanaf €0,00 per belminuut.
Tele2Bellen vanaf €0,09 per belminuut.
TelfortBellen vanaf €0,00 per belminuut.
ZiggoBellen vanaf €0,00 per belminuut.